La Vall d'en Bas i Manchester, escenaris de la pretemporada del Girona

L'equip s'hi posarà el dia 10 de juliol a la Vinya, farà dues estades i, de moment, ja ha concretat un amistós contra el Blackburn Rovers

Sandaza protegeix una pilota en l'amistós contra el Blackburn de l'estiu del 2016

Sandaza protegeix una pilota en l'amistós contra el Blackburn de l'estiu del 2016 / Girona FC

Marc Brugués

Marc Brugués

El Girona va posant fil a l'agulla al que serà la pretemporada 2023-23. Sota la batuta de Míchel Sánchez, l'equip enceta avui un mes llarg de vacances i no s'hi tornarà a posar fins al dia 10 de juliol. La represa dels entrenaments serà a la Vinya amb les revisions mèdiques, mentre que el primer entrenament serà el dia 12. Després de la primera setmana de feina, el Girona farà cap a la Vall d'en Bas on s'hi estarà del 17 al 22 de juliol al Training Center de Royalverd. A terres garrotxines té previst disputar-hi un parell de partits amistosos.

A partir d’aquí, els de Míchel volaran cap a la Gran Bretanya per treballar, com és habitual, a la City Football Academy del Manchester City, del 24 al 30 de juliol. De moment només hi ha confirmat un amistós contra el Blackburn Rovers, de la Championship (segona anglesa) a Ewood Park, però la intenció del Girona és disputar-ne, com a mínim, un altre. Cal recordar que el Girona ja va enfrontar-se al Blackburn Rovers durant la pretemporada del curs 2016-17 amb resultat d’1-1 gràcies a un gol de Fran Sandaza. 

Tornant d’Anglaterra, el Girona té la intenció de disputar encara un parell o tres de partits més. Un serà el tradicional Trofeu Costa Brava contra un rival que s’espera que sigui d’entitat. La Lliga començarà el segon cap de setmana d’agost (12-13). 

Després de tres temporades de vacances mínimes arran de la disputa del play-off d’ascens a Segona que va fer acabar la competició molt tard, aquest estiu el Girona podrà fer gairebé un mes de descans i una pretemporada normal.