Diari de Girona

Diari de Girona

El Girona estudia instal·lar una grada supletòria al gol sud

El club gironí ja ha començat els treballs de regeneració de la gespa de Montilivi

15

Comencen els treballs de regeneració de la gespa de Montilivi Aniol Resclosa

Acabada la temporada, el Girona ja pensa en la següent. Vist com l'assistència a l'estadi ha estat un èxit descomunal, on hi han passat 217.671 aficionats, una mitjana d'11.456 per partit, el Girona estudia la viabilitat d'instal·lar una grada supletòria al gol sud, tal com va fer en la primera aventura a Primera.

Actualment, la capacitat d'aforament de l'estadi, del qual el club té la concessió perquè és propietat de l'Ajuntament, frega els 14.000, amb les files de seients addicionals al gol sud i al gol nord. Amb la doble reforma viscuda el 2017 i el 2018, Montilivi s'aproximava als 14.500 espectadors.

En una recent entrevista a Diari de Girona, el president Delfí Geli, va explicar que "entenem que amb un estadi reformat i més modern potser l'afició encara s'hi bolcaria més. Per això treballem per millorar Montilivi. Això és un projecte molt gran amb una inversió important. S'ha de pensar molt bé i prendre decisions oportunes. La gent pot pensar que sembla que no hi fem res a Montilivi. Hi ha molta història... Ens costa molts diners mantenir-lo i sovint amb coses que no es veuen".

Respecte a les obres que poden fer-se aquest estiu, Geli va dir que "s'està estudiant fer-hi quelcom sí, però encara no està decidit. Ens vam trobar un Montilivi amb unes condicions lamentables. Se'ns en fa responsable a nosaltres perquè ja fa un temps que hi som. D'acord, però és que l'estadi no és nostre. Ara en tenim la concessió i hem fet coses vitals que han costat molt de cèntims que ens demanava la Lliga. Entenc que manquen molts serveis encara. Sóc el primer que ho reconeix. Ara no podem invertir en una cosa que no ens servirà d'aquí a dos anys". Fins ara, el Girona hi ha invertit uns vuit milions d'euros.

Aviat es publicaran els abonaments de la nova temporada i hi haurà un apartat en què es veuran reflectits alguns aspectes que tenen a veure amb l'estadi de Montilivi.

Canvi de gespa

D'altra banda, el Girona ja ha començat el treball de regeneració de la gespa de Montilivi. Els treballs consisteixen a treure tota l'herba natural i tornar a sembrar. L'any 2017 es va instal·lar a Montilivi la gespa híbrida; 97% natural i 3% artificial. L'estadi disposa, des de llavors, de la darrera tecnologia pel que fa a superfície verda. La mateixa gespa híbrida de Montilivi l'equipen estadis com San Mamés, Camp Nou o Bernabéu i també camps de la Premier League i la NFL nord-americana.

Compartir l'article

stats