Des de l'entrada de Gosbi com a patrocinador del Girona FC, el club s'ha implicat en la protecció i respecte vers els animals. Ara, el Girona fa un pas més enllà en aquest compromís i els dona la benvinguda amb la possibilitat que puguin ser socis del club amb el Carnet de Soci Animal.

Aquest Carnet de Soci Animal permetrà a amos i mascotes gaudir de descomptes i avantatges. Alguns d'ells són:

  • Descomptes en productes oficials per animals: 10% de descompte a les botigues oficials del Girona FC en la compra de productes relacionats amb animals (collars, menjadores, roba, etc.).
  • Participació a l’esdeveniment anual de peluts a Montilivi: Taller de Nutrició, taller d'ensinistrament, trobada amb els altres peluts blanc-i-vermells.
  • Donació del 15% dels beneficis per a associacions protectores d’animals de Girona i Catalunya.
  • Rebràs informació sobre les activitats Pet Friendly del Club i els seus col·laboradors.
  • Possibilitat de participar al programa ‘Animal Respect’ de Gosbi.

A més, l'animal rebrà un carnet de soci personalitzat amb la seva foto i un obsequi de benvinguda.

Cada soci del Girona podrà inscriure un animal de companyia de manera gratuïta i amb validesa permanent. En canvi, els no socis del club, podran abonar la seva mascota per 10 euros la temporada

Per donar d'alta el Carnet de Soci Animal s'ha d'accedir al següent enllaç i completar un registre.

La Canya, un emblema de Montilivi

La Canya, la gossa oficial del Girona, s’ha convertit en una icona blanc-i-vermella. A més de veure cada partit que es disputa a Montilivi, l'animal visita escoles ordinàries, centres d’educació especial i tallers ocupacionals amb la samarreta del club per treballar l’autoestima, les habilitats socials i les conductes dels usuaris.