Els darrers segons del Vila-real-Girona van provocar que tothom, en clau blanc-i-vermella, els passés mossegant-se les ungles. "És molt bonic veure la classificació. Estar una jornada el més amunt possible és per estar orgullós del club i els jugadors. L'afició dormirà feliç. I jo, pels jugadors, que han fet una segona part... Si els altres dies parlàvem que havíem fet la meva millor primera part, avui és la segona", assegurava Míchel Sánchez, que els va viure "gaudint i patint a la vegada. Però tranquil, perquè hem jugat bé. Si no haguéssim guanyat, també ho diria. Només són set jornades, en queda molt encara. Hem de continuar creixent i fer passos endavant com a club, per potenciar el talent dels futbolistes. No podem quedar-nos amb què vam ser líders en la setena jornada, hem de ser capaços de donar-li continuïtat i poder anar a tots els camps amb la mateixa sensació".

El tècnic del Girona va elogiar la gran feina dels seus futbolistes, que han sumat 19 dels 21 punts en joc. "Hem estat fantàstics, ajustant la pressió, fent-los sentir incòmodes. No volíem que el Vila-real jugués per dins i hem estat capaços de dominar amb la pilota. Hem tingut cinc o sis ocasions clares i la sensació de l'equip és que creu en el que fa". Precisament, Míchel, a la mitja part, va detectar per quina raó els seus futbolistes no trobaven els espais que pretenien. "Al descans hem parlat. Volíem trobar Arnau i Aleix contra Baena perquè si Parejo o Capoue feien el pas, poguéssim trobar Yangel i Iván Martín. Hem fet algun retoc, els hem enfonsat i hem generat més situacions de perill. Per mi és la clau del partit".

Èric Garcia, l'autor de l'1-2, és l'onzè futbolista gironí en veure porteria aquest curs. "Fa tres anys que dirigeixo molts jugadors i saben que la idea és anar cap endavant. M'agrada que l'equip sàpiga competir durant noranta-cinc minuts i pateixi. Perquè caldrà patir, moltes vegades", va precisar Míchel. I dissabte, toca el Madrid a Montilivi. "No és fàcil fer sis victòries consecutives a Primera. Com juguem, la idea, com estan els futbolistes, les sensacions al terreny de joc. Ara, hem de gaudir i ja pensarem en el pròxim partit. Però serà preciós".