Comencen els treballs de regeneració de la gespa de Montilivi

L’any 2017 es va instal·lar a Montilivi la gespa híbrida; 97% natural i 3% artificial

Redacció

Redacció

Finalitzada una temporada històrica i a les portes d’acollir, per primera vegada, la Champions League, han començat a l'estadi de Montilivi els treballs de regeneració de la gespa. Aquestes feines consisteixen en renovar el sistema híbrid, treballant també en el substrat per un bon desenvolupament de la planta i millora del drenatge.

Gespa híbrida

La gespa híbrida inclou vint milions de fibres sintètiques, introduïdes a divuit centímetres de profunditat,  entorn les quals s’enrosquen les arrels de l’herba natural i es fan més fortes. Aquesta tecnologia pot fer front a una resistència de joc que triplica a la de l’herba natural. A més, un camp de gespa híbrida també resisteix molt millor la climatologia adversa.

L’any 2017 es va instal·lar a Montilivi la gespa híbrida; 97% natural i 3% artificial. L’estadi disposa, des de llavors, de la darrera tecnologia en quant a superfície verda. La mateixa gespa híbrida de Montilivi l’equipen estadis com San Mamés o Bernabéu i també camps de la Premier League i la NFL nord-americana.