El Girona estrena la ciutat esportiva de Vilablareix

L'equip de Míchel ha tornat a la feina per començar a preparar la temporada del debut a la Champions

«Encara no hem tocat sostre», diu l'entrenador

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Encaixada de mans, felicitacions, bromes, abraçades i algun clatellot. N’hi havia que feia més d’un mes que no es veien. Han gaudit amb el seu entorn durant les vacances, però també han trobat a faltar als seus companys. Al final, són com una família. El Girona ha tornat avui a la feina amb l’inici de la pretemporada a la nova ciutat esportiva de Vilablareix. L’equip de Míchel ha començat a preparar un curs il·lusionant, el del debut a la Champions, i ho ha fet, per fi, inaugurant casa pròpia. Una de les moltes novetats que hi ha hagut a La Massana ha sigut la participació en l’entrenament de Gabriel Misehouy, el nou fitxatge blanc-i-vermell que no s'ha volgut perdre el primer dia amb el grup. Donny van de Beek s’espera que ja s’hi pugui sumar demà, tenint en compte que l’anunci oficial de la seva incorporació és imminent.

«Ha acabat la temporada passada, va ser històrica, molt maca, increïble, però crec que encara ens queden moltíssimes coses per fer i millorar. Aquest serà un any molt especial, perquè juguem en una competició molt maca (la Champions), i hem de mantenir la base del dia a dia. Sé que continuareu pel mateix camí, no en tinc cap dubte que serà un any preciós. He llegit una frase que diu que es pot viure aconseguint grans coses i que ens donin poc temps per fer-les. Encara no hem tocat sostre», ha deixat anar Míchel en el seu discurs inicial.

L’entrenador ha pogut comptar amb bona part de la plantilla. En total, 19 futbolistes de l’estructura del primer equip: Gazzaniga, Juan Carlos, Arnau, David López, Juanpe, IvánMartín, Jhon Solís, Toni Villa, Manu Vallejo, Valery, Portu, Stuani, Misehouy, Jastin, Joel Roca, Artero, Ylias Chaira, Pau Víctor i Ibra Kébé. S’hi han afegit també els nois del filial: Antal, Comas, Selvi, Almena i Minsu.

Pròximament s’incorporaran Dovbyk, Tsygankov, Ladislav Krejci i Blind (que han participat a l’Eurocopa); així com Miguel, Abel Ruiz i Óscar Ureña (que aniran als Jocs Olímpics). Tot i que inicialment estava convocat, Toni Fuidias s'ha perdut l’estrena a Vilablareix perquè se n’ha anat cedit al Cartagena.

«El més important que heu aconseguit al llarg d’aquests tres cursos és estar en una dinàmica de treball increïble. Així no hi haurà cap problema, al contrari. Hem perdut a gent, però molts continuem i hem d’ajudar als nous a entrar», ha afegit Míchel. No se sent «desgastat», sinó que «amb més confiança» envers el grup.