n Food Whells de Moritz. Cerveses Moritz oferirà com a acte paral·lel a la inauguració una combinació de gambes de Palamós amb picantons i cervesa de la marca Moritz, al costat dels cotxes Seat 600 de la companyia.

n FòrumVi. Durant el dia hi haurà sessions informatives a càrrec de diversos experts en el món del vi. Màrius Fuertes (16.00h), Josep Trallero (17.30h) i Pere Tapias i Màrius Fuertes (19.00h).

n Ecofòrum-Slow Food. El recinte firal acollirà al llarg del dia ponències-degustacions variades. N´hi haurà sobre Galícia (11.30h), el Cantàbric ((13.15h), de la Fundació Natura (16.00h), i finalment dues de provinent del Roselló (17.30h i 19.00h).

n FòrumCuina.Cuiners experts en el porc i la tòfona, i el món de la caça en general, participen en una sessió demostrativa (16.00h). També hi haurà una sessió sobre la cuina amb la mongeta del ganxet (11.30h).

n FòrumMar. A la sala simfònica de l´Audotiri hi haurà una demostració amb peixos mediterranis (11.15h) i al recinte firal una sessió demostrativa amb pop i ostres de l´Atlàntic (13.15h).