El responsable de la xarxa de vivers d´empreses de la Universitat de Girona, Joan Batlle, va voler aclarir ahir que el projecte que proposa el Partit dels Socialistes per ubicar-lo a la Coma Cros «és un projecte en marxa». Batlle, exrector de la UdG, va explicar que «ja vam parlar amb l´alcalde Torramadé quan jo era rector i fins i tot vam visitar els espais i vam decidir on s´emplaçaria». El professor universitari també va advertir que «això no surt del no-res» i va assegurar que és un projecte que «està pràcticament enllestit».

Batlle va voler fer aquest aclariment arran de les declaracions dels socialistes. La candidata del PSC a l´alcadia de Salt , Iolanda Pineda, va presentar dimecres algunes de les seves propostes en matèria cultural, basades en l´aprofitament de la Coma Cros. Pineda va apostar per la creació d´un viver d´empreses dedicades al món cultural i de les arts per tal de garantir que el municipi es mantingui com un referent en la creació artística impulsant les empreses que estiguin iniciant-se. Aquestes societats emprenedores estarien tres anys a la Coma Cros, segons la proposta socialista.

Batlle va assenyalar ahir que quan l´actual rectora el va nomenar responsable de la xarxa de vivers «em va fer l´encàrrec, vaig seguir tirant-ho endavant». Sobre l´impuls a la inciativa, Batlle va especificar que «va ser una proposta conjunta de la Universitat de Girona i de l´alcalde de Salt, Jaume Torramadé, que va mostrar molt d´interès que el viver d´empreses s´instal·lés a Salt».