La companyia Fecsa Endesa digitalitzarà totes les instal·lacions elèctriques, tant aèries com soterrades, que té al nucli urbà de Salt a partir de la cartografia urbana d´alta precisió i totalment automatitzada a escala 1:1000 facilitada pel mateix consistori.

Aquest treball és el resultat d´un conveni firmat recentment entre el director de Fecsa Endesa a la zona de Girona, Agustí López, i l´alcalde de Salt, Jaume Torramadé. En aquest sentit, l´acord és fruit de la confluència d´interessos entre el consistori i la Companyia per tal de disposar d´una cartografia precisa i automatitzada, a escala més petita, que reculli la ubicació de la xarxa de distribució, tant d´alta com de mitjana i baixa tensió.

Aquests tipus de cartografies permeten desenvolupar amb comoditat el manteniment de les instal·lacions dels municipis, atesa l´alta densitat existent en molts nuclis urbans. Així mateix, permeten que els ajuntaments disposin d´una informació que podrà utilitzar de manera àgil per elaborar els seus projectes i plans de desenvolupament.

La majoria d´ajuntaments disposen d´una base cartogràfica que recull la informació base del municipi. L´acord al qual s´ha arribat amb l´Ajuntament de Salt possibilita la incorporació d´aquest tipus d´informació referida a la xarxa de serveis.