La motocicleta i la bicicleta es van imposar ahir en la cursa de mitjans de transport celebrada entre Salt i Girona, amb sortida a l´Ajuntament de Salt i arribada a la parada de bus de la plaça Poeta Marquina de Girona. La moto va fer el recorregut en vuit minuts i 21 segons. La bicicleta va tardar dos minuts més i el seu conductor va fer salut.

El taxi va arribar en tercer lloc, en poc més de tretze minuts, seguit del participant a peu que va tardat 17 minuts i 17 segons, només vint segons menys que en autobús. El darrer en arribar va ser el cotxe, que tot i aparcar en un aparcament va fer el recorregut en divuit minuts i trenta-sis segons.

La cursa va sortir del carrer major de Salt davant de l´Ajuntament i hi han participat: Pilar Carreras, del Mas Masó, en bus; Josep Margarit, d´El Pla, en bicicleta. En cotxe, Ferran Imbert del Veïnat, mentre que amb taxi es va desplaçar la Pilar Alonso, del Gegant del Rec. Carles Borrell, regidor de l´Ajuntament de Salt hi va participar en moto i, a peu, Josep M. Rodríguez ,del Vallvera.