L'Associació de veïns del Barri Centre i la Massana de Salt han iniciat una enquesta sobre seguretat ciutadana al municipi. Aquest nou projecte entra dins el marc de cooperació conjunta que porten a terme les dues entitats veïnals.

L'enquesta va adreçada a tots els ciutadans de Salt. Això ha de permetre, segons les dues associacions, percebre la realitat de la ciutadania envers la Seguretat. La seva finalitat és extreure'n dades plausibles que serveixin com a punt de partida per realitzar accions conjuntes entre els diferents agents socials, administració i autoritats. Aquesta enquesta és la primera que pensen portar a terme, ja que l'objectiu és realitzar-ne d'altres, per tal de valorar diferents aspectes com l'educació, el comerç, la convivència.

Entre les preguntes hi ha "ha patit algun robatori?", "ha patit alguna agressió?", "ha presentat denúncia?", "com valora l'atenció rebuda?", "creu que hi ha un augment de la inseguretat?" i "ha pres mesures per augmentar la seva seguretat?". També es demana valorar la tasca de l'Ajuntament.