Gairebé una dotzena de vehicles van aparèixer amb danys importants la matinada de dilluns a dimarts al darrere del col·legi Cassià Costal. Segons els Mossos d'Esquadra, enara que hi ha constància d'un nombre més elevat de vehicles destrossats, només s'ha rebut una denúncia per robatori a l'interior d'un dels turismes i cinc reclamacions més exclusivament pels danys.

Les mateixes fonts van explicar que els fets s'haurien produït de matinada quan uns brètols haurien destrossat diversos vehicles estacionats al carrer Bru Barnoya i Xiberta, a l'altra vorera del centre escolar Cassià Costal. Es tracta d'un tram no gaire il·luminat i poc transitat, on es poden estacionar bastants vehicles en filera.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra, en el robatori que es va produir en l'interior d'un dels turismes aparcats, els lladres no s'haurien emportat res de gaire valor. Per la seva banda, la Policia Municipal va concretar que s'havien comptabilitzat fins a 11 vehicles amb desperfectes, mentre que davant els Mossos només s'havien presentat sis denúncies.

El passat mes de juny es va ?detenir un jove per haver destrossat almenys cinc cotxes a la Devesa i haver malmès altres elements del mobiliari urbà en el seu recorregut per la Devesa, on va ser detingut.