La Policia Municipal de Girona ha detingut un veí de la ciutat, Manuel M.M. de 42 anys, com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat vial. Durant la matinada de diumenge, un ciutadà va trucar la Policia Municipal de Girona per informar que s'havia produït un accident al semàfor del carrer Can Pau Birol amb el carrer Riu Güell.

La trucada d'aquest ciutadà també informava que el causant de l'accident havia fugit de lloc dels fets. Tot seguit, la Policia Municipal de Girona va enviar-hi diferents dotacions policials per atendre els ferits en l'incident. En arribar al lloc de l'accident, els agents van comprovar que els ferits no eren de gravetat i van esbrinar que el vehicle havia fugit pel carrer Can Pau Birol en sentit Salt.

Ajut de la policia de Salt

Immediatament van donar avís a totes les dotacions policials operatives a la ciutat en aquells moments i a la policia local de Salt. Pocs minuts després, una patrulla de la Policia Municipal de Girona va localitzar el vehicle que havia utilitzat el fugitiu al carrer Llevadores.

Atès que el cotxe estava abandonat es va iniciar la recerca del possible conductor per les rodalies. Finalment, la policia el va acabar localitzant al carrer Bernat Boadas.

En aturar-lo, l'home presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, segons va informar ahir el cos policial i els agents li van indicar que havia de fer la prova d'alcoholèmia. L'individu es va negar a fer aquest test.

Durant les comprovacions de les dades també van esbrinar que l'home no estava autoritzat per conduir vehicles. Per tot plegat Manuel M.M. va quedar detingut. L'home té antecedents.