Els firaires han recuperat un 25% del negoci que havien deixat de fer durant les Fires de Sant Narcís gràcies al cap de setmana extraordinari. Segons va informar el president dels firaires, Joan Fernàndez, durant les Fires havien fet la meitat de negoci habitual però amb el cap de setmana extra en què l'Ajuntament els ha permès obrir de nou les atraccions -per compensar les pèrdues pel mal temps- han aconseguit millorar la caixa. Fernàndez va destacar que la combinació de bon temps, els focs artificials que finalment es van fer diumenge i que la gent ja havia cobrat ha fet que hi hagués bona afluència de públic a les atraccions.

Un cop van acabar les Fires de Sant Narcís, el passat 2 de novembre, els firaires es van posar en contacte amb l'ajuntament per demanar una "pròrroga" i poder allargar un cap de setmana més les Fires, ja que no havien fet tot el negoci que esperaven a causa del mal temps de la vigília de Sant Narcís i també per Tots Sants.

L'Ajuntament els va permetre obrir divendres, dissabte i diumenge passat (sense cost adicional) i un 60% dels firaires -unes 70 atraccions tant d'adults i nens com de parades de tómbola i d'altres- van decidir quedar-se. Girona és la darrera fira i només per Nadal es munta una fira similar a València. Per tant, molts firaires d'arreu de l'Estat espanyol han preferit restar una setmana més a Girona per arrodonir els números a final de temporada.

Per atraure la gent, els firaires van abaixar el preu de les atraccions de 3,5 euros a 2 euros. "Si l'ajuntament ha tingut una deferència amb nosaltres, nosaltres l' hem volgut tenir amb el públic", va assenyalar Fernàndez. Aquesta fórmula va funcionar i el públic va decidir aprofitar les atraccions. "Amb el mal temps hi havia gent que s'havia quedat amb ganes de Fires", va afirmar el president dels empresaris de les atraccions.

Tot i que els firaires han fet menys negoci que d'altres anys, Fernàndez va agrair el gest de l'ajuntament perquè els ha permès fer un 25% més de caixa. Pels firaires, aquest descens en els guanys també és atribuïble a la crisi econòmica.