L'assemblea de l'agrupació del PSC a Girona i Bescanó ha escollit per unanimitat una nova ?executiva, que tindrà com a primer secretari Alfons Jiménez. El secretari d'organització serà Moisès Tomàs, la secretaria de finances i formació anirà a càrrec de Yasmina Abad i la de la dona serà per a Sandra Fàbrega. El nou secretari de dinamització i logística és Pedro García i el secretari de comunicació és Joan Martín. Pel que fa a la responsable de Bescanó, s'ha escollit Anna Comas.

L'executiva del PSC de Salt-Bescanó destaca per la seva renovació i la seva joventut, factor que "espera que sigui impulsor del treball de l'agrupació", segons fons socialistes. La candidatura encapçalada per Jiménez va ser l'única que es va presentar i va ser escollida per unanimitat. El nous membres de l'executiva local substitueixen l'anterior, que encapçalava Mingo álvarez, que actualment és tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Salt.

Precisament els membres escollits de la nova executiva han destacat "el treball i la dedicació que està duent a terme el grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Salt donant la cara a la situació del municipi, enfront de la política dels anteriors vuit anys, amb CiU al capdavant". El PSC va accedir a l'alcaldia després de ser la formació més votada i pactar amb ERC, que fins aleshores havia estat manant amb CiU.

Segons la direcció del PSC saltenc, l'anterior govern "donava l'esquena als problemes socials del municipi i va fer una política de mala gestió econòmica que ha hipotecat molts projectes de futur. En època de vaques grasses el govern de CiU va gastar molt, sense tenir en compte les necessitats dels ciutadans i ha deixat un gran deute al municipi".

En l'assemblea celebrada per l'organitzacio s'ha destacat "l'èxit del treball de l'anterior executiva i els resultats obtinguts durant els quatre anys de la seva vigència".