No es pot dir que visualment sigui una mesura molt agraciada però la direcció de l'hospital Josep Trueta ha decidit apostar per un sistema de seguretat dràstic. Per garantir l'alliberament de la carretera que passa just per davant de l'entrada del centre hospitalari gironí, ha decidit posar-hi pedres de grans dimensions, una al costat de l'altra. D'aquesta manera es vol evitar l'acumulació constant de vehicles que, fent cas omís dels senyals de prohibit aparcar, estacionaven permanentment davant de l'hospital, fins i tot en doble fila.

Aquesta acció s'ha tirat endavant després que diversos simulacres hagin posat al descobert que podria haver-hi problemes per atendre la gent que estigués a dins del centre ja que els camions de Bombers haurien d'aparcar molt lluny de l'entrada al recinte. La col·locació de les pedres és "provisional" a l'espera de confimar que la mesura "és efectiva".

En els propers dies està previst que es faci una senyalització de les mateixes pedres amb material reflectant, per evitar que ningú hi pugui topar accidentalment.

No és el primer cop que l'hospital decideix posar pedres de grans dimensions al seu entorn. Per garantir el pas d'ambulàncies també n'hi ha, fa temps, el passadís de l'ICO.