Girona va encetar ahir el Nadal comercial amb l'encesa de llums a diferents edificis municipals, ponts i carrers de diverses barris de la ciutat. Enguany n'hi ha al Mercat del Lleó, on es pot veure un muntatge que ressegueix el perfil del Mercat i un gran arbre de Nadal que s'ha col·locat enfront l'edifici. També alguns ponts han quedat adornats amb il·luminació, com la passera de l'Alferes Huarte, el pont de Sant Agustí i el pont d'en Gómez.

Com cada any,l'eix comercial Centre va aprofitar l'encesa dels llums als seus carrers amb diferents activitats organitzades pels botiguers, com ara la presència de la coral del GEiEG i l'explosió d'una traca de petards que tenia més de mil metres de llargada. Els comerciants han apostat aquest any per una renovació del disseny de les lluminàries, i decoraran els carrers comercials amb arbres de Nadal que substituiran la nadala tradicional.

El barri de Sant Narcís va il·luminar també per primer cop els seus carrers comercials. En aquest sector de la ciutat, va haver-hi diferents activitats per celebrar la il·luminació com ara una cercavila, animació infantil i xocolatada.