L'Ajuntament de Girona preveu celebrar les quartes jornades de medi natural a Girona del 20 al 22 de març. Les jornades constitueixen una oportunitat per divulgar els molts projectes i treballs que es realitzen anualment a la ciutat i que tenen la natura com a eix d'estudi i recerca, siguin per part d'entitats, associacions, institucions, consorcis, persones a títol individual o, especialment, treballs de recerca de joves estudiants dels instituts gironins.

Aquestes jornades estan destinades a alumnes de batxillerat i altres persones que vulguin presentar projectes o treballs de recerca sobre medi natural a Girona i rodalies. També a ciutadans i ciutadanes interessats per la temàtica que desitgin conèixer els treballs i les actuacions realitzades darrerament a la ciutat sobre medi natural.

Les jornades estan organitzades a l'Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de representants de la Universitat de Girona, l'Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista, de Girona l'Associació de Naturalistes de Girona, Consorci de les Gavarres, Consorci Alba-Ter, IES Santa Eugènia i IES Carles Rahola. Enguany es faran al Centre Cívic el Ter (Taialà). el regidor de Medi Natural, Ponç Feliu, ha fet una crida per tal que s'hi participi.