Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns tres homes acusats de robar eines d'unes obres del carrer Francesc Artau de Girona. Una patrulla que feia tasques de seguretat va veure com un home caminava per aquest carrer en actitud "sospitosa". L'home anava mirant el seu voltant i s'acostava a unes obres. Els agents s'hi van adreçar i l'home va donar unes explicacions que els agents van considerar contradictòries. Quan els agents feien les preguntes a aquest individu dos homes van sortir de l'interior de l'obra. Els agents van comprovar com la finestra de la caseta d'obres havia estat forçada fent palanca i van trobar amagades a la porta de l'obra tres maletins amb broques i trepants amagats.

Els tres homes són de nacionalitat marroquina i són veïns de Girona i Salt. Els mossos els acusen d'un delicte de robatori amb força. Els tres homes van passar dilluns a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Robatori a cinc cotxes

D'altra banda, els Mossos van detenir ahir a les tres de la matinada Mohamed K., de 18 anys, nacionalitat marroquina i veí de Salt, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior dels vehicles. Se'l va atrapar al Grup Sant Jaume de Salt on havia forçat la porta davantera d'un vehicle. També es va trobar la porta davantera forçada a quatre vehicles més entre Manuel de Falla i el carrer Torras i Bages. L'home està pendent de passar a disposició judicial.