L'alcaldessa, Anna Pagans, el regidor d'Urbanisme, Joan Pluma, i el regidor d'esports, Josep Maria Jofre, es reuniran previsiblement demà per parlar sobre què fer a partir d'ara. L'equip de govern encara no sap els motius exactes que han dut Patrimoni a rebutjar l'equipament a la devesa.

El representant municipal d'Esports lamentava ahir la decisió de Patrimoni i recordava que el Pla General permet aquesta edificiació al parc.

Jofre va assenyalar que "si no es pot fer el pavelló, anirà en contra del barri de la Devesa i també del Mercadal i del Barri Vell, que ara han d'anar a fer esport a Fontajau, que ja està col·lapsat, o Santa Eugènia, que és molt lluny". El regidor va indicar que el pavelló serviria de potenciador de la zona esportiva de la Devesa per a tot l'any, i que ara només s'aprofita en l'època d'estiu. I va recordar que cada any s'han de rebutjar el 40% de peticions d'ús de les instal·lacions esportives.

Finalment, va explicar que a la Devesa estava previst un centre de tecnificació de judo per a més de 300 nois, i que ara entrenen en un hall, davant d'un bar, a Fontajau.