Les atraccions de la Devesa ja van rebre ahir a la tarda, abans del pregó, els primers visitants. Els més petits es van apropar fins el parc per veure les novetats i provar les pomes de caramel i els cotons de sucre. Els firaires havien lamentat no poder obrir el cap de setmana passat. En aquesta edició de les Fires de Sant Narcís compten amb unes 165 atraccions, comptant-hi les tómboles, les parades de menjar i les parades de joguines.

Enguany s'han instal·lat més d'una vintena d'atraccions destinades al públic juvenil i adult. Com és habitual, a primera línea de la Devesa hi haurà com sempre les atraccions i parades infantils: venda de joguines, atraccions de cotxes, cavallets, i el tren de la bruixa, entre d'altres.

En segon terme i més al fons de la Devesa, s'han situat els aparells més grans: nòries, autos de xoc, granotes, cases de la por etc. i entremig, les tómboles, xurreries, casetes de menjar

En aquesta edició de Fires es poden escoltar, igual que l'any passat, dos fils musicals conjunts a la zona de la Devesa. Un dels fils musicals sonarà a la zona de les atraccions infantils i les cançons que es podran escoltar seran, majoritàriament, d'autors gironins o catalans. L'altre fil musical se sentirà a la zona dedicada a un públic adult i a part de música en català s'han programat temes de diferents estils.