L'Associació de Veïns Devesa-Güell de Girona ha entrat un escrit al registre municipal de l'Ajuntament on demana que intervingui d'alguna manera per poder aconseguir un espai a l'edifici que actualment ocupa el supermercat Mercadona. L'entitat explica que ha tingut coneixement que aquest establiment ha decidit traslladar-se a l'antic Caprabo de l'avinguda Josep Tarradellas (la frontissa del Güell), que ha tancat les portes fa només uns dies. La intenció és poder disposar d'un local que realitzi la funció d'aglutinament de la població i que permeti desenvolupar les activitats que els veïns o la mateixa associació promouen.

Els veïns, en el seu escrit, assenyalen que l'associació "no disposa de cap local adequat per realitzar les tasques, funcions i projectes que li són propis". L'associació va enviar una carta al consistori l'11 de maig del 2006 per sol·licitar un equipament per fer-la servir com a seu social que permetés desenvolupar les tasques d'administració, funcionament intern i realització de les activitats que desenvolupa. Ara per ara l'Ajuntament ha cedit una habitació, segons l'associació és una cuina de la caseta del jardiner de la Devesa de dos metres quadrats de superfície, on "no poden realitzar les funcions abans esmentades".

Màxim hi ha un compromís per cedir uns baixos de la promoció de pisos de l'antiga plaça de toros, que tindria uns vuitant metres quadrats, un espai que per a algunes activitats podria quedar-se petit.