28 de octubre de 2010
28.10.2010
Diari de Girona
Urbanisme

Una lona recobreix la façana en obres de la casa de Rafael Masó

Hi apareix la imatge de l'arquitecte i un dibuix de l'alçat de la paret que s'està rehabilitant

28.10.2010 | 02:00
La façana recoberta amb la lona i amb la Catedral al fons.

La Casa Masó de Girona, futura seu de la Fundació Rafael Masó, estrena una lona amb la imatge de l'arquitecte i un dibuix de l'alçat de la façana. Amb motiu de l'inici de la segona fase de les obres de remodelació de la casa, seu de la Fundació, s'ha instal·lat una lona de gran format amb la imatge de Rafael Masó a la façana sobre el riu Onyar.

La lona cobreix la bastida que s'ha aixecat per poder fer els treballs de restauració de la façana, una obra de Rafael Masó que data de 1918-1919. A la lona, de grans dimensions, s'hi ha reproduït una fotografia de Masó i un dibuix de l'alçat de la façana.

Les obres restauració recuperaran la imatge i els colors originals de la façana, que inclou nombrosos elements de ceràmica vidriada i negra. Les obres estan finançades pel Ministeri d'Habitatge amb un pressupost de gairebé 260.000 euros i es preveu que finalitzin en un període de sis mesos. Precisament, recentment han acabat les obres de restauració de les façanes dels dos costats de la casa. Al dos costats també s'havia col·locat una lona on es podia llegir "Reviu de nou el Barri Vell!".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit