L'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, va lamentar ahir que, per raons pressupostàries, es retardi la construcció de la comissaria regional dels Mossos d'Esquadra, projectada a Salt. Pineda respon així a les paraules del conseller d'Interior, Felip Puig (CiU), que va assegurar que la construcció de la seu regional dels Mossos a Salt "estava congelada". Pineda va criticar que la decisió del govern de la Generalitat de congelar la construcció de nous equipaments, especialment en el cas de la nova comissaria dels Mossos, no hauria de començar precisament per Salt. L'alcaldessa socialista es va mostrar confiada que la congelació "significa també, i de manera indubtable, reiterar el compromís de fer-la en la ubicació pactada entre la Generalitat i l'Ajuntament".

Pineda va dir que el nou equipament s'ha de construir de manera immediata i va defensar que Salt comptarà amb 600 agents més i disposar, a més, d'una comissaria de districte per a Salt.

També va criticar que CiU de Salt i el seu portaveu Jaume Torramadé, "continuïn per la via d'anar en contra de la nova comissaria de Mossos".