Els Bombers de la Generalitat han evacuat aquest dissabte quatre persones ferides en l'incendi d'una masia situada a Sant Llorenç de la Muga, segons han informat els serveis d'emergència en un comunicat.

El ferit més greu és un noi de 17 anys que ha patit intoxicació de fum i cremades "importants" en el 75% del cos. A causa de les gravetats de les ferides, aquest jove ha estat evacuat amb helicòpter a la Unitat de Cremats de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Els altres tres ocupants de l'immoble, la masia de segona residència Can Geli, han estat evacuats en ambulància fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Són una dona de 48 anys, M. E. R., una altra dona de 65 anys, J. I. P., i un home de 43 anys, J. G. I. Tots quatre ferits pertanyen a una família de Llinars del Vallès.

Pel que sembla, l'incendi s'ha produït quan intentaven encendre una estufa cap a dos quarts de vuit d'aquest matí segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Fins al lloc del succés s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, que han rebut l'avís de l'incendi cap a les 7.30 hores. També s'han desplaçat fins al lloc del sinistre tres dotacions dels Mossos d'Esquadra.

El foc ha afectat totalment la masia aïllada de Can Geli, de segona residència, que consta de planta baixa i un primer pis. Una part del sostre ha cedit i l'altra ha quedat inestable. Fins al lloc de l'incendi, s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han avisat tècnics de l'Ajuntament per poder valorar el grau d'afectació de l'estructura de l'immoble.