Encara ha d'obrir i ja genera crítiques. El futur skatepark a Domeny no convenç alguns dels practicants d'aquest esport i tampoc aquells qui fan equilibris amb les bicicletes als peus. El col·lectiu fa temps que espera poder disposar d'una zona on poder practicar lliurement les cabrioles i ara veu que el que finalment els oferirà l'equip de govern no serà prou «gros». Almenys això manifesten.

Històricament, els joves tenien l'equipament al Parc Central, a sota les vies. Les obres del TAV però, van obligar a retirar les instal·lacions ja fa diversos anys. A alguns però tampoc els convencia perquè era fosc i en ocasions problemàtic.

Des que va desaparèixer l'indret del Parc Central, no hi ha cap espai a la ciutat per a skaters i bikers. Des de feia temps reclamaven un nou lloc amb suficients obstacles com per passar-ho prou bé. L'anunci de l'obertura d'un skatepark a Domeny, a tocar la rotonda de Fontajau, va obrir els ulls als joves.

Un dels portaveus del col·lectiu, que representa joves d'entre 13 i 17 anys, ha expressat el seu desencís per diferents motius. Primer perquè el parc obrirà més tard del previst per un tema de connexions elèctriques.

Se'ls havia informat que obriria a l'abril, però ara se'ls ha dit que no serà fins almenys tres o quatre mesos més tard. Mentrestant, afirma que se'ls condemna a no patinar o a fer-ho amb el risc de ser multats per la policia ja que no està permès fer-ho als carrers i a les places. Una situació que ja pateixen des de la desaparició de les instal·lacions al Parc Central. I assenyalen a més que un cop vistes les instal·lacions, les troben «petites per la quantitat de skaters» que hi ha a Girona.