La Policia Municipal de Girona va detenir, la matinada de dissabte, un jove de 18 anys per estirar la bossa de mà d'una dona al centre de Girona. Els fets van passar al voltant de les cinc de la matinada de dissabte, quan la dona caminava amb dues amigues més per la ronda Ferran Puig. El jove va estirar-li la bossa i, a continuació, va fugir corrents.

Una de les amigues va intentar perseguir-lo i es va creuar amb una patrulla de la policia a qui va explicar els fets. Els agents van fer recerca del presumpte lladre i, finalment, el van localitzar amagat entre uns cotxes. Al jove se l'acusa d'un delicte de robatori amb violència.

Després que el jove estirés la bossa de la dona, una amiga va ser la que va donar la veu d'alarma i en trobar-se amb els agents va ?explicar el que els hi havia passat. Els agents, tot seguit, van donar ?l'avís del fet a totes les unitats policials operatives, així com la descripció del fugitiu per intentar localitzar-lo.

Localitzat a la Devesa

Al cap d'una estona, gràcies a la col·laboració ciutadana, els policies van trobar, enmig d'uns vehicles estacionats al passeig Devesa, un jove que coincidia plenament amb la descripció facilitada. El noi, en adonar-se de la presència policial, va llançar un objecte sota d'un dels vehicles.

Després d'això, els agents van identificar el jove i van comprovar que allò que havia llençat era una bossa de mà amb objectes i documentació personal de la víctima.

El detingut és Mateo O.O., de 18 anys d'edat i amb domicili a Girona, a qui s'acusa d'un delicte de robatori amb violència. El jove no té antecedents.