Un veí del barri de Sant Daniel de Girona va sorprendre aquest diumenge a la nit un lladre a casa seva i va forcejar amb ell fins a reduir-lo tot i que va rebre una ganivetada en una cama i també a la mà. La víctima va haver de ser atès a l'hospital. El presumpte lladre, Juan E.C., de 53 anys i veí de Girona, no tenia cap detenció prèvia i no constaven antecedents policials seus.

Segons va informar la Policia Local, els fets es van produir cap a les nou del vespre de passat diumenge passat quan el matrimoni, propietaris d'un restaurant del barri, van sentir sorolls a casa seva i quan van anar a comprovar què passava, l'home es va trobar de cara amb el lladre, que portava una pota de cabra a la mà, amb la qual suposadament hauria pogut accedir a l'habitatge.

Quan es van trobar, els dos homes van començar a forcejar i la víctima va aconseguir arrabassar a l'agressor l'eina amb la qual pretenia agredir-lo. Un cop desarmat, el lladre va treure una navalla de la butxaca. L'assaltant es va atansar a la víctima, a qui va ferir en una cama i en una mà. Va continuar una baralla per evitar que el lladre fugís i s'emportés res.

Tot i estar malferit, la víctima va aconseguir que l'atacant es desprengués de l'arma amb la qual l'havia ferit. A més, el veí va aconseguir reduir el lladre mentre la seva dona trucava a la policia. Els agents es van adreçar fins al lloc dels fets i finalment van detenir Juan E.C., de 53 anys i veí de Girona. La policia local no tenia constància de detencions anteriors. Passarà a disposició judicial com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i danys i lesions.

La víctima va ser traslladada en ambulància a l'hospital Josep Trueta, encara que la ferida no era de gravetat.