Diverses desenes de persones van participar en una concentració a la plaça del Vi per protestar per la decisió de l'Ajuntament de Girona de prohibir beure al carrer als clients de l'establiment La Bodega. Molts dels assistents van lluir pancartes de suport a la botiga ubicada al cor del Barri Vell. És el segon acte massiu que es convoca per rebutjar l'actuació del govern municipal. La primera es va fer pocs dies després que es fes pública la prohibició davant mateix de l'establiment.

De fet, des de fa dies, hi ha una important mobilització per fer recapacitar les autoritats municipals. El consistori ha informat recentment als responsables del local que la seva llicència no és de bar i que, per tant, no els permet que exerceixin com a tal. La Bodega renova constantment els vins i cerveses per permetre als clients conèixer diferents modalitats de begudes i sovint hi ha gent que aprofitava per tastar-les al carrer. Això hauria provocat diferents queixes i hauria motivat la prohibició de l'equip de govern.

A banda de les dues concentracions populars que ja s'han fet, també s'han penjat pancartes a diferents punts de la ciutat en favor de La Bodega, alguns establiments també han penjat cartells de suport al local i s'estan recollint firmes entre la ciutadania.