06 de juny de 2011
06.06.2011
Fira de la cultura ecològica

Més de 9.000 persones visiten la fira ecològica Eco-sí de Girona

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, assegura que la 6a edició de la mostra ha fet un «salt qualitatiu»

06.06.2011 | 13:24
La mostra de la cultura ecològica Eco-sí, que s´ha celebrat a Girona durant tres dies, ha acollit més de 9.000 visitants

La mostra de la cultura ecològica Eco-sí, que s'ha celebrat a Girona durant tres dies, ha acollit més de 9.000 visitants, un increment de gairebé el 20% respecte l'any passat. La directora de Fira de Girona, Anna Albar, ha assegurat que la 6a edició de l'exposició ha fet un "salt qualitatiu", sobretot pel valor afegit que ha suposat l'aposta de les activitats paral·leles formatives i informatives, que han estat "tot un èxit". També hi ha hagut lloc per als més petits que han pogut gaudir de l'Eco-sí per a nens, la versió infantil de la mostra. La fira, que ha posat punt i final aquest diumenge al vespre, ha comptat amb un centenar d'expositors, un 30% més que l'any passat, segons ha destacat Albar.

La sisena edició de la fira Eco-sí ha tancat les portes aquest diumenge amb un balanç positiu, segons els organitzadors. Més de 9.000 visitants han recorregut el Palau de Fires durant els tres dies que ha durat la mostra, el que representa un increment de gairebé el 20% respecte l'any passat.

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, ha assegurat que la mostra ha fet enguany un "salt qualitatiu" gràcies a l'aposta que s'ha fet per celebrar activitats paral·leles al saló, des de taules rodones, xerrades i ponències centrades en els diferents eixos temàtics de la mostra, com la pagesia, la bioconstrucció, l'alimentació, la salut i les energies. Aquestes activitats han estat "tot un èxit", segons Albar, una línia per la que seguiran apostant en la propera edició. A més, la directora de Fira de Girona ha remarcat que l'exposició s'ha consolidat com el "gran aparador" de la cultura ecològica. Els més petits també han pogut gaudir de la mostra Eco-sí, per a nens, la versió infantil de la fira, amb jocs i activitats lúdiques.

Un dels plats forts d'aquests tres dies ha estat la presentació del 'Manifest de Girona', que va dur a terme Carlos Petrini, fundador del moviment Slow Food, i que va obrir la mostra. Arcadi Oliveres, economista català i activista per la justícia social i la pau, ha tancat la jornada aquest diumenge amb una conferència que ha omplert el saló. La mostra enguany ha comptat amb un centenar d'expositors, un 30% més que l'any passat segons ha destacat Albar, i s'hi han pogut trobar productes i serveis relacionats amb l'ecologia i la sostenibilitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema