Convergència i Unió ja té pràcticament repartides les delegacions als barris. La composició no serà molt diferent respecte al darrer mandat, tot i que en ser menys regidors per repartir els sectors, alguns dels representants del govern hauran d'assumir força barris.

La zona amb més població quedarà en mans de Marta Madrenas, que assumeix Santa Eugènia i Can Gibert del Pla. Es queda també Mas Xirgu. Jordi Fàbrega es queda dos barris també amb molts habitants: Sant Narcís i Devesa-?Güell.

Tot el sector Est serà d'Eduard Berloso, que durant molts anys ha treballat a la zona en temàtiques socials. Assumirà Vilaroja Font de la Pólvora, Mas Ramada i Torre Gironella i també Sant Daniel. Mentrestant, tots els barris situats al marge esquerre del Ter seran assumits per Joan Alcalà: Germans Sàbat, Taialà, Domeny, Fontajau i Sant Ponç, que antigament estaven en mans de Josep Maria Jofre.

Coralí Cunyat serà la regidora del Barri Vell i del Mercadal, prenent el relleu així a Isabel Salamaña. També serà regidora del barri de Montjuïc. Roser Urra assumirà Campdorà i Pedret, Isabel Muradas, Montilivi, la Creueta i Carme -Vista Alegre i Carles Ribes, la zona del Pla de Palau. Desaparareix la regidoria exclusivament per l'Eixample, que ostentava Cristina Alsina.