Després del cicle dedicat al món de l'educació i als candidats a l'alcaldia de Girona a les eleccions municipals, Tribuna de Girona ha organitzat un nou cicle. En aquesta ocasió, les conferències giraran a l'entorn del món sanitari. Un dels ponents del cicle serà l'actual conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, que pronunciarà una conferència el 14 de juliol.

El cicle estarà format per tres conferències sota el títol "El futur de la salut a Catalunya" i l'organitza Tribuna de Girona (amb La Caixa, Cadena Ser i Diari de Girona com a entitats fundadores) conjuntament amb el col·legi de Metges de Girona.

Miquel Vilardell i Anna Bagó

La primera de les conferències serà el 7 de juliol i anirà a càrrec del doctor Miquel Vilardell, president del col·legi de metges de Barcelona i president del Consell Assessor per la Sostenibilitat i el Progrés del Sistema Sanitari de la Generalitat. La conferència es titularà "Ser metge avui" i tindrà en Jordi Ruiz, president de la delegació de Girona del col·legi oficial de psicòlegs de Catalunya, l'acte de presentació.

La psicòloga i logopeda Anna Bagó pronunciarà la conferència titulada "El discurs del Rei, un enfocament terapèutic", el 12 de juliol. La introducció de l'acte anirà a càrrer del mateix Jordi Ruiz.

La conferència del conseller Boi Ruiz serà el 14 de juliol, sota el títol "Sostenibilitat i progrés de la sanitat catalana". La introducció de l'acte anirà a càrrec de Benjamí Pallarès, president del col·legi de metges de Girona.

Les tres conferències començaran a les vuit del vespre al nou Espai Caixa, situat a la plaça Poeta Marquina. Les places són limitades i cal apuntar-se a cada una de les ponències per separat a www.tribunadegirona.com.