Els arguments de la defensa d'El Hassan el Aboussi s'esllangueixen amb cada nova jornada del judici sobre l'apunyalament de la seva dona. Els forenses van esvanir ahir la possibilitat de tenir en compte l'ofuscació de l'acusat com un atenuant i van posar en safata a les acusacions l'agreujant de traïdoria.

Les vuit ferides d'arma blanca que presentava el cadàver, sis de les quals eren penetrants i representaven lesions vitals greus, donaven peu a considerar que l'atac va ser "sobtat". Apuntalaria aquesta tesi el fet que no van apreciar-se senyals de defensa en la víctima.

A preguntes del fiscal, els forenses van negar que el processat presentés esgarrapades a la cara o marques d'haver estat agredit i, en conseqüència, van esmicolar la versió d'El Hassan el Aboussi segons la qual hauria apunyalat la seva dona en un moment d'ofuscació quan aquesta l'hauria començat a empènyer al carrer en el moment que ell volia tractar de convèncer-la per tornar a casa. L'acusat va evitar mirar la pantalla on s'exhibien les fotos de l'autòpsia del cadàver.