07 de agost de 2011
07.08.2011
40 Años
40 Años
'Màxima diversió, mínima molèstia'

Platja d'Aro pren consciència sobre el respecte al veïns

Dos promotors cívics han visitat més de 40 locals de les zones d'oci nocturn per dur a terme la campanya

06.08.2011 | 21:49

Des de l'entrada en vigor de la llei antitabac, les denúncies per sorolls nocturns s'han triplicat arreu de Catalunya. Per això, aquest cap de setmana es duu a terme a Platja d'Aro (Baix Empordà) una campanya de sensibilització sota el lema 'Màxima diversió, mínima molèstia", amb l'objectiu que hi hagi una bona convivència en les zones d'oci nocturn. Dos promotors cívics han visitat més de 40 locals del municipi per informar a la gent sobre quines són les conductes correctes per respectar el descans dels veïns. El secretari general de la Federació, Joaquim Boadas, ha destacat la importància d'aquestes campanyes i per això ha demanat a les administracions més inversió per poder continuar impulsant-les.

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà), l'Associació d'Activitats Recreatives i la Fecasarm han endegat una campanya que ha començat aquest cap de setmana, i que sota el lema 'Màxima diversió, mínima molèstia', busca sensibilitzar sobre la necessitat de respectar el descans dels veïns. I és que les denúncies per sorolls nocturns s'han multiplicat per tres arreu de Catalunya des de l'entrada en vigor de la llei antitabac.

Per intentar posar fi a aquesta problemàtica, dos promotors cívics han visitat aquest divendres a la nit més de 40 locals d'oci nocturn de Platja d'Aro, on han penjat cartells informatius i han informat a la gent sobre quines són les conductes correctes per garantir la bona convivència entre els veïns que volen descansar i els que volen sortir a prendre una copa. Segons el secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, la gent ha rebut amb molt bons ulls aquesta campanya de sensibilització i per això ha assegurat, que després de passar per Salou i Empuriabrava, la idea és que també arribi a d'altres municipis que tenen molts locals d'oci nocturn, com per exemple Lloret de Mar, a la Selva.

Més inversió de les administracions

Boadas ha destacat que aquesta tasca pedagògica i de conscienciació té els seus efectes, però també ha assegurat que cal més inversió per part de les administracions. "Cal impulsar i potenciar molt més aquestes campanyes perquè el missatge arribi a molta més gent, ja que no és el mateix que t'ho ordenin o que t'ho demanin si us plau", ha subratllat el secretari general de la Fecasarm.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook