Les botigues del centre comercial Espai Gironès de Salt han fet vendes per valor de 98 milions d'euros al llarg del 2011. Això representa un increment del 2,3% en relació amb l'any anterior. El gerent del centre comercial, Pau Jordà, va explicar que la tendència dels darrers dos anys ha estat anar incrementat lleugerament la facturació, després que el 2008 i el 2009 notessin l'impacte de la crisi amb un descens de vendes. "Si el 2012 ens mantenim o pugem una mica, ens donem per satisfets", va dir.

Durant el 2011 han passat per l'Espai Gironès 8,9 milions de persones. El nombre de visites s'ha traduït en aquests 98 milions de vendes, una xifra "satisfactòria" per als responsables. La majoria de les vendes s'han fet durant el segon semestre de l'any, un 56%, mentre que els primers sis mesos van ser més fluixos, amb el 44% de les vendes. Jordà va assegurar que és una tendència "habitual" perquè sempre augmenta la despesa durant la segona meitat de l'any.

Pel que fa a l'índex d'ocupació de la superfície comercial és del 94%. Jordà va admetre que "evidentment" els agradaria tenir ocupat el 100% dels metres quadrats destinats a botigues però s'asseguren que són comerços que compleixen tots els requisits de qualitat i que suposin varietat o complementarietat a l'oferta que hi ha.

D'altra banda, del 25 de novembre al 31 de gener, l'Espai Gironès i Unicef han estat col·laborant en una campanya solidària. Per cada visitant del centre comercial que es fes una foto en un "mur de mans" o fes un click a través d'Internet, l'Espai Gironès fa una donació de 10 cèntims.

En total, hi ha hagut més de 10.000 fotografies i clics i la donació és de 15.000 euros que faran possibles l'adquisició de 20 ?equips de salut complets per a seguiment de controls de creixement de nens menors de 5 anys i 11 bombes d'aigua per proporcionar aigua neta a comunitats africanes.