La Policia Municipal de Girona ha detingut un veí de la ciutat, Benito M.P., de 35 anys, acusat d'exhibir els seus genitals davant noies menors a la sortida de l'escola.

La policia, que el va detenir el passat dia 30 de març a la tarda, l'acusa de ser el presumpte autor de 5 delictes d'exhibicionisme amb menors que havien generat molta alarma social entre la població.

La investigació policial es va iniciar arran de la denúncia dels pares de dos menors presentades a final del mes de gener.

El detingut actuava a primera hora del matí, quan les menors anaven a l'escola, les seguia amb el seu vehicle, del qual la policia sabia que era de color verd.

En un moment determinat, l'individu les cridava fingint que necessitava que li donés una informació que desconeixia i una vegada captava l'atenció de les menors, les feia acostar-se al vehicle, moment en què els mostrava els seus genitals mentre se'ls tocava.

A més, en més d'una ocasió el sospitós hauria seguit a les víctimes amb el vehicle convidant-les a pujar, o fent-los comentaris obscens.