La Policia Municipal de Girona ha detingut cinc menors com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els joves van entrar en un casa del carrer Rosselló, al barri de Sant Narcís, i van sostreure consoles, un ordinador portàtil i una cartera.

El dimarts passat, una parella d'agents de la Secció d'Investigació i Seguretat de la Policia Municipal que efectuava tasques de vigilància i seguretat per Sant Narcís va veure un jove recolzat davant d'una casa del carrer Rosselló del municipi amb una actitud vigilant. Instants després, el menor es va unir a un grup de quatre nois, un dels quals portava una motxilla a l'esquena. Els nois, en adonar-se de la presència policial van deixar la motxilla darrere un cotxe i es van posar a córrer per fer-se escàpols.

Mentre els agents observaven el contingut de la motxilla, una altra dotació policial va donar abast a dos dels menors, prop del carrer Marques i Ribalta. Dins la bossa els policies van trobar un parell de videoconsoles, un ordinador portàtil, diversos CD i una cartera, entre d'altres objectes de valor. Els agents van saber que els objectes havien estat sostrets d'un domicili. Un cop fetes les primeres detencions, els agents de la Policia van iniciar gestions per esbrinar la identitat de la resta de sospitosos. Finalment, el 12 d'abril, els policies van detenir tres menors més com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.