Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d´Esquadra de la comissaria de Girona van detenir ahir dia 15 d´abril a Girona, Juan MC de 30 anys d´edat, nacionalitat espanyola i veí Quart, com a presumpte autor d´un delicte d´atemptat als agents de l´autoritat i una falta de lesions.

Els fets van passar ahir durant un partit de futbol que es disputava al barri de Vilarroja. Quan s´estava jugant la segona part, un dels jugadors de l´equip local va reconèixer un jugador de l´equip visitant com agent dels mossos d´esquadra.

El jugador de l´equip local, i mentre el joc estava aturat, es va acostar per l´esquena a l´agent fora de servei i mentre l´amenaçava de mort li va etzibar un cop de puny al cap. L´àrbitre, que va veure clarament l´acció i així ho va reflectir a l´acta, immediatament va expulsar l´agressor. Aquest fet va originar greus aldarulls entre jugadors i entre el públic assistent al partit.

El jugador expulsat una vegada fora del camp va continuar amenaçant de mort a l´agent fora de servei, que va haver de ser atès a causa de les lesions sofertes.

Els agents de la comissaria de Girona, alertats pels aldarulls d´ordre públic que s´estaven produint tant a dins com a fora del camp, es van presentar per garantir la seguretat i la integritat dels futbolistes i dels assistents a l´esdeveniment.

A causa de la gran afluència de persones, els agents van haver de muntar un cordó de seguretat al voltant del vestidor de l´equip visitant i del vestidor de l´àrbitre. Els agents van identificar el causant de l´agressió, Juan MC de 30 anys, però no el van localitzar. Hores més tard, Juan MC es va presentar juntament amb el seu advocat a les dependències dels mossos de Girona i va quedar detingut per atemptat als agents de l´autoritat i una falta de lesions.