Un jove de 25 anys que dimecres al migdia va intentar furtar dues jaquetes d'una botiga de roba de Girona no es va sortir amb la seva. L'encarregada del comerç va sospitar del noi i el va perseguir fins el carrer on va forcejar amb ell intentant arrancar-li una bossa de color blau que duia a les mans. Finalment, el jove va aconseguir desfer-se de la botiguera, però el forcejament va alertar la gent que passava pel carrer Bisbe Lorenzana. Un ciutadà i un agent cívic de la ciutat li van barrar el pas i van aconseguir retenir el jove, que és veí de Platja d'Aro, fins que va arribar la patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Quan la patrulla de Mossos d'Esquadra va arribar al lloc dels fets, van fer entrar el jove dins la botiga d'on suposadament s'havia endut roba. Un cop dins, van mirar què duia a la bossa blava que carregava i van comprovar que hi havia dues jaquetes que encara duien l'etiqueta de la marca de la botiga penjada. Les dues peces de roba estan valorades en uns 150 euros en total.

En veure's acorralat, el jove va confessar que havia intentat furtar les dues jaquetes i que, quan l'encarregada l'havia enxampat, havia forcejat amb ella per intentar fugir.

Els agents el van traslladar fins la comissaria de Vista Alegre on van obrir diligències per una falta de furt i una altra de lesions, perquè la botiguera va resultar ferida a la mà com a resultat del forcejament. El jove no ha quedat detingut però el cas es resoldrà en un judici ràpid que es fixarà probablement per a divendres al matí.