La diputada i exconsellera, Carme Capdevila, es va reunir amb la directora de l'Escola Montserrat, Montse Xandrich, l'AMPA i l'Ajuntament de Sarrià per parlar sobre la problemàtica amb el copagament del transport escolar el proper curs, per al qual els alumnes hauran de pagar 1,5 euros diaris.

El municipi vol que la Generalitat tingui en compte que l'escola està ubicada fora del poble i que tenen dificulats per accedir-hi i, per tant, que es contempli una excepció, com en d'altres poblacions.

Així, Capdevila va assegurar que "aquesta és una reivindicació justa" i per això "només de fer el trajecte que han de fer els alumnes per arribar aquí s'entén la demanda del poble" i va afirmar que intentarà defensar la demanda al Parlament. L'exconsellera va estar acompanyada per l'alcalde , Roger Torrent, i les regidores d'Ensenyament, Lourdes Gelada, i de Serveis Socials, Alba Martínez. Precisament, Torrent va recordar, de nou, la situació excepcional de l'escola de Sarrià, i va fer una crida al departament perquè s'assegui a "escoltar les propostes del municipi i es trobi una solució per compensar aquesta situció excepcional".