Una vintena de persones continuen acampades a la plaça Independència de Girona. Els 'indignats' han passat la nit en tendes de campanya i han assegurat que durant la matinada diversos membres de l'Ajuntament de Girona i agents de la Policia Municipal i dels Mossos d'Esquadra s'han apropat fins a la plaça i els han demanat si es podien traslladar a una altra ubicació. Fonts municipals han assegurat que aquest diumenge una desena de comerciants de flors havien d'instal·lar les seves parades en aquesta plaça i per això, havien demanat als 'indignats' que es col·loquessin a la plaça Constitució. L'Ajuntament de Girona encara no ha confirmat si desallotjarà els activistes.

Els 'indignats' han explicat que, durant la nit i matinada de dissabte a diumenge, diversos responsables de l'Ajuntament de Girona i agents de la Policia Municipal i dels Mossos d'Esquadra els han demanat "reiteradament" que desallotgessin la plaça perquè estaven incomplint la ordenança de convivència ciutadana. No obstant això, els indignats han rebutjat la proposta dels agents.

De moment, només quatre comerciants han instal·lat les seves parades en aquesta ubicació. Els empresaris han explicat que els 'indignats' no els molesten i han detallat que no veuen "cap inconvenient" amb l'acampada dels activistes.

Els 'indignats' han explicat que volen continuar instal·lats a la plaça Independència fins el proper 15 de maig. Durant aquest dies portaran a terme diverses mobilitzacions i actes. En concret, aquest diumenge, els activistes tenen previst realitzar diverses xerrades i debats sobre la problemàtica de l'energia nuclear, el sistema capitalista i la sanitat pública. A més, instal·laran una exposició fotogràfica que repassa els actes i mobilitzacions que els 'indignats' gironins han realitzat des del naixement del moviment.