Eco.Sí, la fira de l'ecologia i el consum responsable de Fira de Girona, arriba a la 7a edició convertit en un gran aparador de la cultura ecològica. El saló, que se celebrarà del 8 al 10 de juny al Palau de Fires de Girona, comptarà amb més de 150 expositors, més de 110 activitats i s'hi esperen més de 9.000 visitants.

"Reguem la llavor amb optimisme, humor i esperança" és el lema de l'edició d'enguany de la fira i serà el fil conductor de totes les activitats, conferències, tallers i exposicions. Eco.Sí s'estructura al voltant de set eixos temàtics: salut, alimentació, agricultura, bioconstrucció, educació, economia i dona. Tallers demostratius, conferències i taules rodones permetran als visitants apropar-se a la cultura ecològica i al consum responsable.

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, va destacar ahir que el saló "continua creixent com un referent de la cultura ecològica a Girona" i va remarcar que "aquest creixement l'anem veient en les activitats i propostes que arriben a Eco.Sí, i en el nombre d'expositors".

La fira comptarà amb més de 150 expositors, una xifra que suposa un increment de més del 40% respecte a l'any passat, quan n'hi va haver 105. El visitant podrà trobar-hi alimentació ecològica i productes per a la higiene i cosmètica, artesania, materials per a la bioconstrucció, energies renovables, roba i complements, estalvi i reciclatge, ecoturisme, jocs, llibres i revistes.

Amb l'objectiu de difondre i implantar els hàbits saludables, responsables, ecològics i sostenibles, la fira acollirà més de 110 activitats en els àmbits de la salut, l'educació, la bioconstrucció, l'agricultura, l'alimentació, les energies alternatives, l'aigua i la dona. Una de les activitats centrals serà el mercat de productes ecològics de temporada amb productes que van des de les verdures i fruites passant per mels, cereals, carns, formatges, embotits biològics, llegums, cosmètics o productes manufacturats artesanals.

A l'Eco.Sí també hi haurà demostracions gastronòmiques, tallers, xerrades, conferències i desfilades de moda.