El dia abans, dilluns, ja havia tingut males paraules amb els responsables de l'entitat perquè no en podia treure diners. Per això dimarts al matí, a quarts de nou, Kame K., malià de 29 anys, es va presentar davant l'oficina de Catalunya Caixa del carrer Àngel Guimerà de Salt i va posar-se a clavar cops de mall al vidre de l'aparador. També va entrar dins i va etzibar diversos cops als vidres de les finestretes d'atenció al client, i les parets de pladur també van quedar assenyalades per l'acció de l'eina. L'home no va alliberar però tota la seva ràbia i, un cop detingut, va mossegar els mossos que el portaven cap a les garjoles de la comissaria de Vistalegre. Ahir dimecres, va quedar en llibertat provisional després de declarar als jutjats.

Segons fonts judicials, l'home treballa i té diners al banc i ningú sabia explicar-li per què no en podia treure. Quan va posar-se violent, els empleats de l'entitat van avisar els Mossos d'Esquadra. La patrulla va arribar però Kame ja havia fugit. Malgrat tot, l'home va passar de nou per davant de l'entitat uns minuts més tard i els empleats el van assenyalar com el responsable de l'aldarull. Els agents el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de danys. L'home, això sí, s'havia desfet del mall, que encara no ha aparegut.

El detingut estava molt nerviós i també va clavar coces i cops a la mampara del cotxe patrulla amb què el van dur a la comissaria de Vistalegre per prestar declaració i restar a les garjoles fins a la seva compareixença davant el jutge de guàrdia. Els mossos que van traslladar-lo des del cotxe a les garjoles van patir també una agressió en forma de mossegades que a Kame li va suposar l'atribució d'un nou delicte, en aquest cas atemptat a l'autoritat, i la inclusió, dins la seva fitxa policial, de l'advertència contra el seu costum d'atacar amb la boca oberta.