Els mossos d'Esquadra han detingut tres persones com a presumptes autors de robatoris de quatre porters automàtics de diferents pisos d'un edifici de l Mare de Déu de Loreto de Girona. Segons el relat policial, els individus van ser enxampats in fraganti.

Cap a les dues del migdia del 23 d'agost, agents dels Mossos van tenir coneixement que uns homes amb motxilles havien entrat en un bloc de pisos en venda al centre de la ciutat. Quan van arribar al lloc dels fets van localitzar quatre persones que, en veure'ls, van intentar escapar-se. Un dels individus va sortir corrents i va fugir, i els altres van ser interceptats. Van ser identificats com a Cristian Roberto U. L., de 37 anys, nacionalitat xilena i veí de Salt; Juan Angel R. C., de 40 anys, nacionalitat hondurenya i veí de Girona, i Ricardo S., de 48 anys, de nacionalitat boliviana i també de Girona. Duien bosses de plàstic i unes motxilles fosques on portaven quatre telèfons de porter automàtic amb monitor, uns guants de treball, una gorra fosca, i una rascleta.

Els agents van constatar que els lladres havien forçat la porta d'entrada del bloc, havien arrencat el vidre i l'havien llençat dins del portal. Les portes de quatre pisos havien estat forçades i estaven obertes. A cada pis s'havia arrencat el porter automàtic. Un cinquè estava forçat però no hi havien pogut accedir. El jutjat en funcions de guàrdia en va decretar la llibertat amb càrrecs. No es descarta una nova detenció.