El mercat municipal del Lleó de Girona prepara una nova festa d'alta volada. Per acomiadar l'estiu, l'Associació de Comerciants del Mercat ha preparat una festa, pel 29 de setembre, que s'allargarà fins a mitjanit sota el nom d'"El darrer ball d'estiu". La idea és molt clara: un munt d'activitats per donar vida al mercat i donar-lo a conèixer.

Aquell dissabte el mercat mantindrà l'activitat normal durant el matí. A la tarda tancarà unes hores per reobrir cap a les sis, ja com a inici de festa. El president dels comerciants ha explicat que volen fer una celebració de benvinguda a aquells qui tornen a la ciutat després de les vacances i deixar amb un bon regust de boca a aquells visitants que tornen als seus països d'origen. Està previst que els hotels i els restaurants n'informin els seus clients.

El programa festiu serà força complet. Hi haurà música en viu, tant de punxadiscos com de grups que tocaran en directe, per tal d'amenitzar la jornada. També hi haurà diferents tapes a preu reduït i es faran mojitos, que també es podran comprar a un preu força baix. A l'exterior del recinte es muntaran parades de productes artesanals. Per aquells que s'apropin al mercat en família, s'ha previst organitzat un concurs de dibuix infantil.

Aquesta serà la tercera gran festa del Mercat aquest any. Els comerciants de l'equipament municipal ja van ser dels més actius durant la jornada de "Girona10" i també van organitzar una exitosa festa nocturna durant la Shopping Night de Girona Temps de Flors.