Sarrià de Ter ha aconseguit recollir més de 200 joguines durant aquesta campanya de Nadal, que s'han repartit entre les famílies del poble que ho havien sol·licitat. A causa del gran èxit de la campanya, algunes de les joguines s'entregaran a llocs com el CAP, l'escola bressol o els despatxos dels serveis socials, per tal que les famílies que els utilitzen amb criatures també en puguin fer ús. Un dels objectius és promocionar-ne la reutilització.

Durant la campanya, que va durar fins al 28 de desembre, es van habilitar diferents punts de recollida per facilitar a les famílies l'entrega dels joguets. Llavors, les joguines van ser classificades per l'equip de serveis socials i agrupades per edats per fer-ne una millor distribució. Es van aconseguir joguines per a infants de totes les edats, però es van rebutjar els jocs bèl·lics o sexistes. Així doncs, es van aplegar joguines com trens, tractors, cases de nines, peluixos, jocs musicals, trencaclosques, jocs de sobretaula per als més grans i jocs electrònics com simuladors d'ordinadors, entre altres. També es van recollir llibres per a totes les edats.

Alguns dels jocs van ser retirats per falta de piles o per requerir un manteniment que es farà al llarg de l'any, de manera que estiguin a punt per les famílies que el Nadal que ve facin la sol·licitud.