La Policia Municipal de Girona va detenir la nit de dimecres dos homes per causar danys a cotxes aparcats al carrer. Per una banda, va enxampar un home que havia trencat els retrovisors de deu vehicles aparcats al carrer Bonastruc de Porta i, la mateixa nit, també va localitzar un altre sospitós que havia trencat els vidres d'un cotxe per robar al seu interior. Es dóna el cas que una trucada va alertar els serveis d'emergència de què l'home estava inconscient dins el cotxe. Una patrulla de la Policia Municipal també es va adreçar al lloc i va adonar-se que l'home s'estava fent el dormit després d'haver intentat robar dins el cotxe trencant els vidres.

El primer dels casos va passar al voltant d'un quart de tres de la nit, quan la policia va rebre una trucada que informava que hi havia un home a l'interior d'un vehicle estacionat al carrer de la Font del Cano, que semblava estar inconscient. Immediatament, els agents van activar el servei d'emergències i van adreçar una patrulla al lloc per tal de donar assistència a l'home.

Quan la unitat va arribar al lloc es va adonar que l'home no estava inconscient sinó que feia veure que dormia. En el moment de la identificació de l'home, els agents es van adonar que els vidres del vehicle -que no era seu- estaven trencats i l'interior remenat. Per aquest motiu i atès que tots els indicis apuntaven cap a un cas de robatori a l'interior del vehicle, els policies van detenir Victoriano M. A, de 33 anys i domicili a Girona, com a presumpte autor del delicte de robatori. El detingut té antecedents per diversos delictes relacionats amb el patrimoni i altres fets.

Retrovisors trencats a Bonastruc de Porta

El segon dels casos va passar al voltant de dos quarts de tres de la matinada, quan la policia va rebre una altra trucada d'un ciutadà anònim que informava que un home estava causant danys a uns vehicles estacionats al carrer Bonastruc de Porta.

Els agents es van adreçar al lloc dels fets i després de fer recerca per la zona van localitzar un home que coincidia plenament amb la descripció facilitada. Mentre uns agents identificaven el sospitós, una altra dotació policial va fer inspecció per la zona i va localitzar deu turismes amb els retrovisors trencats.

Per tot plegat els agents van detenir Marc M. C., de 29 anys d'edat i amb domicili a Girona, que té antecedents per un altre delicte de danys.