17 de gener de 2013
17.01.2013

Girona municipalitza la retransmissió dels plens per estalviar 1.600 € cada sessió

L'oficina de comunicació s'encarrega de fer arribar les imatges per Internet i s'hi inclouen noves càmeres

17.01.2013 | 01:00
Girona municipalitza la retransmissió dels plens per estalviar 1.600 € cada sessió

L'Ajuntament de Girona ha decidit que les retransmissions de les sessions plenàries vagin a càrrec dels treballadors de l'oficina de comunicació del mateix consistori. D'aquesta manera, l'Ajuntament no haurà de pagar 1.600 euros a l'empresa que fins ara s'encarregava de fer aquest servei.
Les transmissions de les sessions plenàries havien estat una reivindicació d'alguns ciutadans que volien seguir els plens des de casa. Inicialment, va oferir aquesta possibilitat el grup municipal d'ICV-EUiA, que emetia les sessions des de la seva pàgina web. Posteriorment, en compliment d'un compromís electoral, els plens els va començar a retransmetre el mateix Ajuntament amb l'ajut d'una empresa, amb dues càmeres al fons del saló. L'interés va anar augmentant fins al punt que en ocasions s'hi connectaven 300 persones i es va arribar a produir alguns col·lapses.
En la darrera sessió plenària,celebrada aquest dilluns, l'alcalde va informar que a partir d'ara seran els treballadors de l'oficina de comunicació de l'Ajuntament els encarregats d'oferir aquest servei. A més, va afirmar que s'ha augmentat la potència per tal que amb independèhcia de la gent que es connecti per Internet, el servei no falli. A més, ara hi ha tres càmeres. Una al fons, i dues als laterals per poder enfocar correctament tots els regidors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook