Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració d'agents de la policia local, han detingut a dos veïns de Girona que havien robat en aquesta ciutat el gasoil de dos camions que eren al polígon Mas Xirgu.

Segons informa avui la policia autonòmica, la nit del passat 10 de març, una patrulla va identificar dos homes que, segons havia comunicat la Guàrdia Urbana, havien estat vistos al costat dels dos camions proveïts d'una estenalles.

Els Mossos d'Esquadra van comprovar que els vehicles tenien el tap del combustible forçat, que en un d'ells encara hi havia una mànega sota i que uns metres més enllà hi havia un turisme, propietat d'un dels individus.

Dins del cotxe hi havia un bidó de gasoil i, posteriorment, els agents en van trobar un altre sota una furgoneta aparcada a la zona.

Davant totes aquestes troballes, els Mossos d'Esquadra van detenir Manuel M.F., de 20 anys, i Luis L.H., de 27, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els detinguts, que tenen antecedents per fets similars, van passar el passat 11 de març a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Girona, que els va deixar en llibertat amb càrrecs.