actuacions al barri vell de girona.A la muralla, just al punt on hi ha el Jardí de l'Àngel, s'hi està actuant per reparar una esquerda i s'hi de rejuntar i consolidar un pany de muralla d'un centenar de metres.A la plaça dels Lledoners s'hi està arranjant el paviment de còdols per on passen els cotxes perquè hi ha pedres desenganxades i alguns esvorancs.

L'Ajuntament de Girona està fent una obra puntual en la muralla a la zona del Jardí de l'Àngel que consisteix en la reparació d'una esquerda apareguda en aquest punt de la muralla que ha estat causada pel moviment d'un conjunt de nòduls de pedra que formen part d'una de les voltes de suport del passeig de ronda de la muralla, tal com va informar Diari de Girona fa unes setmanes. A més, s'aprofitarà també per rejuntar i consolidar tot un pany de muralla, d'uns 100 metres quadrats aproximadament, que actualment té peces soltes. Aquesta obra, que està en procés d'execució, té un cost de 10.740 euros i el termini per executar-la és d'un mes. A més a més, s'està arranjant el paviment de la plaça dels Lledoners. en concret, la zona de trànsit rodat de la plaça format per còdols de pedra. El paviment té manca de rejuntat, algunes peces desenganxades i alguns esvorancs que cal reparar. La superfície d'intervenció és d'uns 650 metres quadrats. L'obra, que també està en procés d'execució, té un cost de 12.190 i el termini per executar-la és de quinze dies.

El regidor d'Urbanisme, Carles Ribas, ha explicat que es porten a terme aquestes dues actuacions "amb l'objectiu de millorar la seguretat, especialment a la zona de la muralla, i per tal de condicionar els llocs cèntrics de la ciutat per adequar el recorregut que faran els visitants de cara a Temps de Flors".

D'altra banda fins al dia 3 de maig, es portarà a terme un tractament fitosanitari, amb herbicides, pel control de les males herbes que proliferen a diversos carrers del Barri Vell de Girona. Per causar el mínim d'afectacions viàries possibles, es portaran a terme les actuacions de les cinc a les vuit del matí.